Zoek je een muziekdocent? Iemand die kleine groepjes kan begeleiden (tutoring)? Een event-organisator? Een specialist op het gebied van digitale vaardigheden? Mensen voor een zomerschool? Of workshops voor leerlingen? Ondersteuning in je klas zodat jij je kan richten op instructie? Of wil je sowieso meer diversiteit in je team, structureel anders gaan werken en specialisten inzetten?

Met ons platform kun je ontdekken en kiezen wie voor jullie werkt.

PERSBERICHT Extrahandenindeklas.nl

Het Nationaal Programma Onderwijs biedt kansen om te werken aan herstel en ontwikkeling van je onderwijs. Maar daar heb je wel tijd en ondersteuning bij nodig. Als je de schoolscan hebt gemaakt en je analyse helder is, weet je welke ondersteuning je nodig hebt om de ambities te realiseren en de interventies uit te voeren. Maar waar vind je (tijdelijk) de juiste ondersteuning, vakleerkrachten, assistenten, begeleiders, leerkrachten, experts of anderen?

Wij hebben de handen ineen geslagen en ontwikkelen een laagdrempelige mogelijkheid om jullie vraag en de juiste mensen bij elkaar te brengen. Met ons matchingsplatform vind je in een handomdraai wie je zoekt en kun je snel, effectief en op maat met elkaar aan de slag zonder ellenlange vergaderingen, bureaucratische rompslomp of langdurige verplichtingen.

Ook kunnen we je helpen om te analyseren welke interventies passen bij jullie analyse, wat voor mensen je hierbij zou kunnen inschakelen en hoe je de implementatie van het Nationaal Programma Onderwijs invulling geeft. En we denken mee over de training die nodig is om veilig en kwaliteitsgericht samen te werken. Meer weten? Mail contact@suzanneunck.nl

www.extrahandenindeklas.nl