Coach Jezelf Pakket

Hoe is het met je? Gun je jezelf de tijd om deze vraag echt te beantwoorden? Om je gevoelens, angsten en confronterende gedachten te zien en erkennen? Deze tijd geeft je de kans om je kwetsbaarheden onder ogen te zien en te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Nu weinig meer vanzelfsprekend is en de wereld in verwarring, is het goed om ook zelf te herijken. Wat heeft heling nodig? Welke keuzes ga je maken? Waar kun je in groeien? Hoe verbeter je relaties, werk, jezelf?

Speciaal voor jou maak ik een Coach Jezelf Pakket op maat. Je kunt kiezen voor drie niveaus. Je kunt er zelfs een heel coachtraject van maken door de pakketten achtereenvolgens te bestellen, ze zijn allemaal verschillend. Je begint met het formuleren van je eigen coachvraag. Waarvoor wil jij deze periode gebruiken? Met welk thema ga je aan de slag?

Vaak is dat al lastig genoeg, maar daar kan ik je bij helpen als je er een beetje in vast zit. Bestel je Coach Jezelf Pakket, geef bij de opmerkingen aan dat je hulp wil bij je startvraag en we plannen een (video)belafspraak in. Voorlopig bied ik dat als extraatje aan bij alle pakketten.

Waarom een Coach Jezelf Pakket?

  • je eigen thema/vraagstuk staat centraal;
  • kom in beweging en doe het voor jezelf;
  • eenmalige aanschaf, geen abonnement of extra kosten;
  • start wanneer jij wilt, stop wanneer je wilt, pauzeer wanneer je wilt: je bepaalt het zelf;
  • een combinatie van een Coach Jezelf Pakket dat door je brievenbus past en een online omgeving boordevol inspiratie en werkvormen.

Twijfel je of het bij je past, of het een geschikt cadeau is voor een ander of wil je meer weten?

Ik denk graag met je mee. Mail me op contact@suzanneunck.nl.