Inspiratiepakket en Coach Jezelf Pakket

Wil je op een leuke, creatieve en laagdrempelige manier aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling? Of ben je HR-adviseur / leidinggevende en gun je je medewerkers de mogelijkheid om op hun eigen manier te kiezen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling?

Kies dan voor een inspiratiepakket of één van de drie varianten van het Coach Jezelf Pakket. Met een besloten website vol inzichten, oefeningen, tips en een stappenplan. Maar ook met een doos vol inspiratie die wordt toegestuurd. Met of zonder begeleiding. Op je eigen manier, in je eigen tempo en met ruimte voor een persoonlijk vraagstuk en een eigen route.

Voor meer informatie: bel, whatsapp of mail Suzanne Unck (06-43124106 of contact@suzanneunck.nl)

Wil je je wat breder laten inspireren of heb je (nu geen) specifieke coachvraag? Kies dan voor het Inspiratiepakket. Ook passend als cadeau voor een goede vriend(in) of als gebaar van goed werkgeverschap voor je medewerkers.

Speciaal voor jou maak ik een Coach Jezelf Pakket op maat; je krijgt een doos vol inspiratie toegestuurd met inzichten voor jouw vraag (en ik kan je ook helpen je vraag scherp te krijgen). Je kunt kiezen voor drie Coach Jezelf niveaus. Je kunt er zelfs een heel coachtraject van maken door de pakketten achtereenvolgens te bestellen, ze zijn allemaal verschillend. Je begint met het formuleren van je eigen coachvraag. Waarvoor wil jij deze periode gebruiken? Met welk thema ga je aan de slag?

Vaak is dat al lastig genoeg, maar daar kan ik je bij helpen als je er een beetje in vast zit. Bestel je Coach Jezelf Pakket, geef bij de opmerkingen aan dat je hulp wil bij je startvraag en we plannen een (video)belafspraak in. Voorlopig bied ik dat als extraatje aan bij alle pakketten.

Waarom een Coach Jezelf Pakket?

  • je eigen thema/vraagstuk staat centraal;
  • kom in beweging en doe het voor jezelf;
  • eenmalige aanschaf, geen abonnement of extra kosten;
  • start wanneer jij wilt, stop wanneer je wilt, pauzeer wanneer je wilt: je bepaalt het zelf;
  • een combinatie van een Coach Jezelf Pakket dat door je brievenbus past en een online omgeving boordevol inspiratie en werkvormen.

Twijfel je of het bij je past, of het een geschikt cadeau is voor een ander of wil je meer weten?

Ik denk graag met je mee. Mail me op contact@suzanneunck.nl.

Kosten

Kosten zijn inclusief btw voor particulieren en exclusief 21% btw voor zzp'ers en organisaties.

  • Inspiratiepakket: € 55,-
  • Coach Jezelf Pakket 1 Bewustwording: € 55,-
  • Coach Jezelf Pakket 2 Patronen doorbreken: € 88,-
  • Coach Jezelf Pakket 3 Transformatie: € 110,-
  • Coach Jezelf Traject (1, 2 en 3 samen): € 227,-