26 oktober 2012

Suzanne

wordle2001: “Je hebt een burn-out.”
Doe normaal! Ik ben 28! Gewoon een griepje, niks aan de hand. Die energie komt echt wel weer terug en ik weet ook niet waarom ik als een klein kind sta te huilen bij de koelkast omdat de boter op is. Is het eigenlijk normaal dat je alleen maar meer moet na een griep? Ik wil niemand om me heen, laat me maar. Ik ben zo moe….

2003: “Gefeliciteerd met je diploma.”
Twee jaar zoeken, ontdekken, voelen, doen, bewustworden, huilen, afscheid nemen, energie opbouwen, keuzes maken, conflicten aangaan, nee zeggen, werken, ontspannen, genieten, leven, leren. Na een een periode van re-integratie en het volgen van een coachopleiding, ben ik eindelijk de coach geworden die ik zelf had willen hebben. Hoera!

2007: “Je boek ligt bij de drukker.”
Vier jaar ervaring in één boek: Vrouw met PIT – Passie, Intuïtie, Talent. Persoonlijke ontwikkeling, werkvormen, inzichten, citaten, ervaringen. Al die slimme, gevoelige vrouwen die willen ontdekken wie ze nou echt zijn onder zelfveroordeling, angsten, onzekerheden en buitenkant. Stoere, kwetsbare vrouwen als jij en ik die voelen dat het niet klopt en bereid zijn risico’s te nemen om zichzelf te kunnen zijn. Veel heb ik er begeleid, honderden inmiddels. In mijn workshops en als coach. In een re-integratietraject, relatiecoaching, bij werk-issues, burn-outs en het zoeken naar balans. En nu is er het boek om nog meer vrouwen te kunnen inspireren.

loveme2010: “Wie wil zijn eigen spook tekenen?”
Voor mijn tweede boek voeg ik via social media wie zijn eigen spook wilde tekenen als illustratie voor mijn boek ‘Spoken bestaan – geloof niet alles wat je denkt.’ Twintig ervan zijn uiteindelijk gepubliceerd, van het chocoladespook tot het door-de-mand-val-spook. Het ontdekken van je eigen belemmerende gedachten, helpt om je eigen patronen te doorzien en te kunnen veranderen. En ik ben supertrots dat ik zo nog meer mensen kan bereiken die de uitdaging willen aangaan om anders met zichzelf om te gaan.

2015: “Wat heb je nodig?”
De vraag die ik mezelf regelmatig blijf stellen. Na 12 jaar zelfstandig ondernemer, coach en inmiddels ook drie jaar projectleider bij Hogeschool Utrecht, blijf ik me bewust van mijn keuzes en de consequenties. Klopt het nog wat ik doe? Waar krijg ik energie van? Wat wil ik leren? Na een scheiding, verhuizingen en nog wat andere interessante wendingen, blijf ik doen wat voor mij klopt. Coachen is wat ik van nature kan; coach is wie ik ten diepste ben. Samen werken aan jouw doel; mijn kennis, expertise en ervaring inzetten zodat jij jezelf gelukkig maakt. Dat is wat ik mijn hele leven wil blijven doen.

logo

 

 

Share