8 januari 2013

Spoken Bestaan

boek3d_spoken‘Geloof niet alles wat je denkt!’
Spoken Bestaan voelt als mijn levenswerk. Hoewel ik dat meteen erg zwaar vind klinken. Maar misschien is dat een spook. In een sessie met een cliënt in 2005, kwam ik op het idee en de afgelopen jaren heeft het steeds meer vorm en inhoud gekregen. De spoken in je hoofd zijn gedachten die je tegenhouden en saboteren.
Ze zijn naar. En zolang jij je laat leiden door deze spoken, klopt je leven niet met wie je werkelijk bent. Zie ook de workshop over een spookloze loopbaan die ik gaf voor Lifehacking Academy.

Berthold Gunster

Het voorwoord is geschreven door Berthold Gunster, auteur van Ja, maar wat als alles lukt en Huh?! De techniek van het omdenken.

Aanbeveling

‘Toen ik dit boek las, zag ik steeds mensen voor me die dit boek zeker moeten lezen. Suzanne beschrijft op een zeer herkenbare wijze door welke (vaak onterechte) angsten we ons laten tegenhouden te doen wat we het liefste doen. Een must-read voor iedereen die weleens onzeker is!’
Martijn Aslander lifehacker | connector | resourcerer

Flaptekst

‘Een tekst voor de achterkant? Dat kun je toch niet over jezelf schrijven? Wat wil je dan zeggen? Dat je al zeven jaar succesvol coach bent? Of dat je mensen helpt herinneren aan wie ze werkelijk zijn? Vertel maar over je mislukkingen: die leuke burn-out bijvoorbeeld. Oh wacht: je wil natuurlijk weer anderen inspireren, organisaties veranderen en de wereld verbeteren?! Hou nou toch op… Mensen trappen heus niet in die onzin. Dat je over ons hebt geschreven was één grote tijdverspilling. Denk je dat er iemand is die dit boek leest? Nou…?’

Share