24 september 2013

Tarotcoaching

Tarotkaarten geven je de kans helder te krijgen wat je diep van binnen al wel weet maar in je bewustzijn nog niet. De beelden helpen je om uit je hoofd met vaste denkpatronen te komen en weer mogelijkheden te zien. Bovendien is het een cadeautje voor jezelf om eens echt aandacht te besteden aan wat goed is voor jou!

Al sinds 2003 werk ik met kaarten en spellen als coachinstrument. Ik heb inmiddels een hele vitrinekast vol met verschillende soorten en veel ervaring opgedaan. Sinds 2005 geef ik ook workshops Tarot voor kleine groepen (max 6 personen) in mijn praktijk of grotere groepen op locatie of incompany. Dat kan voor een vrijgezellenfeestje, een vriendinnenavond, een teamuitje of als onderdeel van een dag in het teken van professionele ontwikkeling (bijvoorbeeld op een congres).

Ook leg ik Tarotkaarten voor je; om inzicht te krijgen in wat er speelt in de liefde, op je werk of in conflicten. Of je nu denkt dat het magisch is of toeval: dat maakt niets uit. Het gaat om de betekenis die JIJ eraan geeft. Ik help je die te interpreteren. Er zijn verschillende soorten tarotkaarten; we kiezen wat bij jou past.

Werken met tarotkaarten is altijd een interactie tussen de vraag, de vraagsteller en de begeleider. Samen ontdekken we wat de boodschap van de kaarten voor jou is.

Naast tarotkaarten, werk ik ook met I Tjing, Het transformatiespel, fotokaarten, het kwaliteitenspel, Enneagram, Brand New You en het Talentenspel.

Share