1 februari 2013

Persoonlijke begeleiding

iStock hart klWanneer je merkt dat je niet goed functioneert, kan dat diverse oorzaken hebben. Vrijwel altijd gaat het om je eigen belemmeringen die je in de weg zitten. In een kosteloos kennismakingsgesprek kunnen we ontdekken wat voor jou de beste optie is. Hier enkele voorbeelden.

* gezond werken
een individueel begeleidingstraject dat over het algemeen vergoed wordt door de werkgever. In  10 sessies (ongeveer 6 maanden) gaan we aan de slag met de thema’s die ervoor hebben gezorgd dat je bent uitgevallen. Dit traject is bij uitstek geschikt voor mensen die vanuit een burn-out weer willen terugkeren of ter preventie van uitval. Na het traject weet je hoe je je eigen energie in balans houdt en kun je keuzes maken die bij jou passen zodat je werkgever erop kan vertrouwen dat jij de verantwoordelijkheid neemt voor je eigen gezondheid zodat je een betrouwbare werknemer bent.

* loopbaancoaching of outplacement
Als je toe bent aan een volgende stap, maar je weet niet precies in welke richting, kies dan voor loopbaancoaching. Samen onderzoeken we wat jouw talenten zijn en welk werk het beste bij je past. Misschien overweeg je wel om zelfstandig ondernemer te worden? Ook kan ik je praktisch helpen bij een goede cv, op de juiste manieren offline en online netwerken en het omgaan met je eigen onzekerheden in dit proces: de spoken in je hoofd.

* van idee tot zzp
Heb je het besluit genomen dat je zelfstandig professional wilt worden en je eigen onderneming gaat opzetten? Kies dan voor dit exclusieve en zeer complete individuele traject met live en online begeleiding. Een opleiding van een jaar waarin jij het vak van ondernemer tot in de puntjes leert beheersen. Geef jezelf een voorsprong in ondernemersland.

* counselling
Ervaar je vooral dat je jezelf tegenhoudt? Of zoek je naar de zin van je leven? Vind je het onverteerbaar sommige situaties te accepteren of achter je te laten of wil je meer spiritualiteit en intuïtie in je leven maar dan wel op jouw manier? Dan kan counselling bij je passen: een diepere vorm van coaching die leidt tot een ware transformatie zodat je leven eruit gaat zien zoals jij dat wilt.

 

Share