19 maart 2013

24uurs transformatiecoaching

Heb je een vraag of thema waarvan je voelt dat er echt wel iets voor nodig is om tot een doorbraak of verandering te komen? Dat kan gaan om bijvoorbeeld de blokkades bij de start van je onderneming, het loslaten van oude patronen of omgaan met angsten. Of misschien heb je een burn-out, relatieproblemen of teveel spoken in je hoofd. Kies dan voor deze intensieve en effectieve vorm. In de 24uurs transformatiecoaching werken we gedurende 24 aaneengesloten uren, samen aan jouw doel. Dat doen we in een aantal geplande coachgesprekken en creatieve sessies, maar ook tijdens momenten van ontspanning: samen koken, wandelen of alleen-tijd leiden ook tot inspiratie en inzichten. Ik ben 24 uur, minus 8 uur slaap, beschikbaar voor je.

Overigens kan de 24uurs transformatiecoaching ook ingezet worden door bijvoorbeeld startende ondernemers om een flinke slag met hun bedrijf te kunnen maken. In 24 uur zetten we je bedrijf in de steigers.

Uiteraard blijft er sprake van een professionele coach-cliëntrelatie. Je hebt de beschikking over een eigen kamer waarin je je kunt terugtrekken en waar je slaapt. Maaltijden en tussendoortjes, evenals materiaal zijn inbegrepen. In een intakegesprek bepalen we het doel van de 24uurs, op basis daarvan maak ik een programma dat ik je vooraf mail. We plannen data en starttijd en ik geef aan hoe je je kunt voorbereiden.

NB Inspiratie voor deze vorm van coaching werd onder andere geleverd door het tv programma 24 uur met… waarin Wilfried de Jong (nu Theo Maassen) een etmaal doorbrengt met een gast en er bijzondere gesprekken ontstaan.

Share